09 dec 2022

Friluftsbidrag till vinteraktiviteter

Föreningar i Överkalix kommun kan söka friluftsbidrag till fasta vinteraktiviteter. Det kan till exempel vara att sladda ett promenad- eller vadringsstråk, dra ett skidspår, anlägga en skridskobana, ordna en återkommande aktivitet för barn eller äldre eller annat som skapar möjlighet till bra vinteraktivitet.

Om bidraget
Bidraget är på 5 000 kr kan sökas av föreningar i Överkalix kommun. Aktiviteten ska vara gratis och öppen för alla och informationen om den ska kunna läggas ut i kommunens kanaler, till exempel hemsidan, Facebook och annonsering.

Så söker man
Bidraget söker ni genom att kort beskriva aktiviteten, var den ska finnas och till vilka den riktar sig till. Ange kontaktperson med namn, adress, telefon och e-postadress, om som sådan finns, och föreningens plus- eller bankgiro.
Bifoga ett protokoll som visar att föreningens medlemsmöte eller styrelse fattat beslut om att söka bidraget.

Skicka ansökan senast 31 januari -23 till: bo.haggroth@overkalix.se eller per brev till: Näringslivskontoret, Överkalix kommun, 956 81 Överkalix.
Ansökningar behandlas löpande. När ansökan är beviljad utbetalas stödet till föreningen.

Redovisning
När projektet är avslutat ska det redovisas med text och foton. Redovisningen skickas senaste den 30 april -23 till: bo.haggroth@overkalix.se eller per brev till: Näringslivskontoret, Överkalix kommun, 956 81 Överkalix.

Frågor
Besvaras av Bo Häggroth
bo.haggroth@overkalix.se 
070 115 33 56

Publicerad 09 dec 2022 12:01
Senast uppdaterad 09 dec 2022 12:03